Nedlastinger for Kunde

 
Her finner du en oversikt over de mest nødvendige filene vi benytter i våre løsninger. I tillegg har du enkelt tilgang til vår FjernHjelp applikasjon.
 • FjernHjelp klient for Windows platform
  Last ned fil ...
 • Citrix Receiver v4.9.2000 klient for Windows platform
  Last ned fil ...
 • Citrix Receiver Enterprise v3.4.500 klient for Windows platform
  Last ned fil ...
 • ScrewDrivers v4.8.2 32bit.klient for Windows platform
  Last ned fil ...
 • ScrewDrivers v4.8.2 64bit.klient for Windows platform
  Last ned fil ...
 • SonicWALL Global VPN v4.9.14 klient for Windows 32bit platform
  Last ned fil ...
 • SonicWALL Global VPN v4.9.14 klient for Windows 64bit platform
  Last ned fil ...
 • Fjernkopi v4.4.0 klient for Windows platform
  Last ned fil ...

Datasenter

Vi har eget lokalt datasenter ...

Ditt datasenter – hos oss

Vi har siden 2007 investert i vårt eget datasenter. Det er solid forankret av bransjestandard program- og maskinvare. Vi legger vekt på sikkerhet, enkelhet, tilgjengelighet og fleksibilitet. Målet er å tilby våre partnere en trygg havn for sine kunder.

Lokalt datasenter gir mange fordeler.

I disse sky-tider, gir et lokalt datasenter nærhet og trygghet for våre partnere. Vi har full kontroll over alle involverte elementer. På denne måten minimerer vi risikoen knyttet til for eksempel sikkerhetskopiering og tilbakekopiering av store datamengder. Våre partnere har fremdeles full nærhet til kundenes tjenester, og kan helt eller delvis ta hånd om driften selv.

Våre teknologipartnere er en viktig del av kvaliteten og fleksibiliteten i tjeneste leveransen. Vi kan blant annet tilby leielisensavtale fra VMware (VSPP), Veeam (VPP), Citrix (CSP) og Microsoft (SPLA).

Du skal føle deg trygg hos oss

Fysisk sikkerhet

Datasenter er fysisk sperret med to soner og alarm. Sonene er adskilt med to forskjellige adgangssystemer. I tillegg er adkomst til datarommet video-overvåket.

Logisk sikring

Alle personer med tilgang til datasenteret har signert taushetserklæring. Det er flere brannmur-klynger mellom alle soner i nettverket.

Tilgjengelighet

For kjernetjenester er det en garantert oppetid på 99,5 %. Denne måles til enhver tid over tre måneders-perioder. Alle tjenester er koblet til nødstrøm, med full overvåking. Vi har solid redundans på alt utstyr, samt vår internett-forbindelse fra to uavhengige leverandører.

Overvåking

Infrastruktur, både virtuelt og fysisk, overvåkes for varme, røyk og fuktighet. I tillegg overvåkes alle systemkritiske enheter. All varsling skjer fortløpende direkte til skjerm i vårt driftssenter, per e-post til driftspersonell og per SMS til vaktpersonell.

Backup

Alle data er lagret på to fysisk adskilte lokasjoner. Standard tilbakekopieringsvindu er totalt syv dager. Sikkerhetskopiering av hele vår virtuelle infrastruktur skjer hver natt, til separate lagringsenheter i datasenteret. Den andre kopien blir deretter overført til annen lokasjon, i et adskilt bygg. Den tredje kopien blir deretter kopiert ut en gang per uke, og lagret i et bankhvelv. Sikkerhetskopiene kontrolleres daglig, og testes hyppig.

Skadelig programvare og datainnbrudd

Alle enheter er beskyttet bak sentrale brannmur klynger, med aktiv overvåking. Alle fysiske enheter er vedlikeholdt og beskyttet mot svakheter ved jevnlig oppdatering og overvåking. Virtuelle enheter er adskilt og segmentert i egne virtuelle nettverk. Disse er isolert slik at tilgang mellom hvert segment ikke er mulig. Sikkerhetsinnstillinger på enheter skal sørge for at risikoen for skadelig programvare er minimal. I tillegg tilbys tjenester for utvidet sikkerhet som spam- og viruskontroll, to faktor autentifisering m.m.

Vi benytter innovative og solide teknologipartnere

IBM

Vi bruker IBM (International Business Machines) maskinvare i vårt datasenter. IBM er en amerikansk teknologibedrift med hovedkontor i Armonk, New York, USA. De er ett av verdens største teknologikonsern, og er kjent for kvalitet i alle ledd.

VMware
Ryggraden i vårt datasenter er basert på teknologi fra VMware. De er verdensledende innen virtualisering. Mens virtualisering generelt kan gi deg mange fordeler, er VMware sine virtualiseringsløsninger bygget på et robust fundament påvist i produksjonsmiljøer og valgt av over 250.000 kunder verden rundt.

Veeam
All vår sikkerhetskopiering blir utført med teknologi fra Veeam. De er blitt defaktor standard innen sikkerhetskopiering- og replikeringsprogramvare i virtuelle miljøer. Deres teknologi, innovasjon og kompetanse på området er unikt. Vi er stolt av å ha vært partner med Veeam siden 2007. Lenge før selskapet hadde tenkt å etablere kontor og salgsapparat i Europa. Visste du at vi ble forespurt om å bli distributør for dem i Norden?

Citrix
Alle våre Arbeidsflate løsninger baseres på teknologi fra Citrix. De er verdensledende og utgjør et kjent varemerke innenfor terminalserverløsninger. Citrix sin forretningsidé er å gjøre mennesker mer produktive gjennom sikker tilgang til bedriftsinformasjon fra hvor som helst.

Microsoft
De fleste løsninger levert fra oss baseres på Microsoft teknologi. De er verdens største programvareleverandør. Microsoft leverer bl.a. Office og Windows produkter som benyttes i nesten alle verdens bedrifter idag.

LogicMonitor
All overvåking i vårt datasenter baseres på teknologi fra LogicMonitor. De leverer innovativ teknologi innen overvåking av IP baserte enheter. Vi benytter dem på alle virtuelle og fysiske enheter m.m. Dette systemet gir oss sanntid overvåking av vårt datasenter. Samtidig gir det oss kontinuerlig varsling og historiske data. Dette er et av våre viktigste verktøy i hverdagen.

PernixData
All IO aksellerering i vårt datasenter baseres på teknologi fra PernixData. Deres teknologi er helt unik og innovativ innen virtuelle systemer.

Høres dette spennende ut?

Kontakt oss for en uforpliktende prat, eller stikk innom! Vi spanderer gjerne en kopp kaffe.